Nieuwe bundel ‘Morgen kan het allemaal anders zijn’

Vorige week verschenen! Mijn nieuwe dichtbundel ‘Morgen kan het allemaal anders zijn’ Na mijn debuut met de dichtbundel ‘Ingebeelde vergezichten’ 2016 mijn nieuwste! Op donderdag 25 maart vond op kantoor van Uitgevrij Gopher de buidelpresentatie in beperkte kring plaats. De eerst bundel werd overhandigd aan mijn poëziegenoot en redacteur van de bundel Pieter Stroop van Reenen.

Over de dichtbundel:“Wat is de stand van zaken in de leefwereld van de dichter die alert is op onverwachte wendingen van het lot? Wat is zijn kijk op de wereld die lijkt te sterven maar die zich ook kan herschapen? Het verleden kan helpen maar je ontkomt niet aan de alledaagse gebeurtenissen. En ook de toekomst is niet meer dan een gewoon plaatje. Morgen kan het allemaal anders zijn. Geluk is daarom van korte duur. Ook in het laatste lange gedicht in deze bundel is de dichter overgeleverd aan wat hem overkomt. Hallucinaties en dromen worden aan elkaar geregen totdat de roes langzaam verdwijnt. Is de dichter dan gewoon thuis gebleven of heeft hij echt in de uitslaapkamer van een ziekenhuis zijn dromen prijsgegeven aan toehoorders en voorbijgangers?”

De dichtbundel ‘Morgen kan het allemaal anders zijn’ is verkrijgbaar in de boekhandel en rechtstreeks bij de uitgever via: https://www.gopher.nl/shop/title.asp?id=14134 (Uitgeverij Gopher in Harderwijk, ISBN 9789493230248, zacht kaft, formaat 21 cm bij 14 cm, prijs 16,50 euro, 94 pagina’s)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s