Wietse Hummel

Welkom bij Eenwitz! De website van Wietse Hummel. Op deze site tref je mijn werk aan. Gedichten (losse en recente gedichten, requiems, stadsgedichten en gedichten voor het radioprogramma El Mundo). Daarnaast wat informatie over mijn in 2016 uitgebrachte poëziebundel ‘Ingebeelde vergezichten’. En tenslotte enkele verhalen en columns.

Mijn naam is Wietse Hummel. Ik ben gehuwd, heb een dochter en ik ben werkzaam als communicatieadviseur. Naast het schrijfwerk ben ik acteur bij de Theaterwerkplaats Harderwijk en redacteur poëzie bij Uitgeverij Gopher. Vanaf 28 januari 2016 tot 3 februari 2019 ben ik Stadsdichter van Harderwijk geweest. De stadsgedichten zijn op deze site terug te vinden en ook op  www.stadsdichterharderwijk.nl. Daar staan ook de bijdragen van de huidige en ook voormalige stadsdichters.

In 2016 is mijn gedichtenbundel ‘Ingebeelde vergezichten’ in eigen beheer uitgebracht. In maart 2021 kwam mijn bundel ‘Morgen kan het allemaal anders zijn’ uit via Uitgeverij Gopher. De bundel is verkrijgbaar bij elke kantoorboekhandel, online boekenwinkels en via de uitgeverij.

mockup-of-a-paperback-book-over-a-customizable-surface-30931

Stichting Literatuursite Meander bracht onlangs een recensie uit van de bundel ‘Morgen kan het allemaal anders zijn’ https://meandermagazine.nl/2021/05/wietse-hummel-morgen-kan-het-allemaal-anders-zijn/

Er zijn ook gedichten van mij te vinden in diverse poëzie uitgaven.

Mocht je vragen hebben of willen reageren stuur mij dan een mail. Het e-mailadres is eenwitz@gmail.com.

Copyrights Eenwitz (Wietse Hummel). Niets van de ingebrachte teksten op deze site mag verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden door middel van druk, fotokopie of op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Eenwitz, e-mailadres: eenwitz@gmail.com

Stadsdichter foto

4 gedachtes over “Wietse Hummel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s