Verzamelbundel ‘Ze zag mij en groette’

Op 30 mei 2019 vond het poëziefestival ‘De Haarlemse Dichtlijn’ plaats. Een festival waarin 100 dichters hun werk konden voordragen. Voorafgaand daaraan werd gevraagd om een gedicht in te sturen, geïnspireerd op het thema ‘Ze zag mij en groette’. Een regel uit een gedicht van Sylvia Hubers. Ik heb mijn gedicht ‘Scène op een super 8 – film’ op dat thema geschreven. Ik heb het naast ander werk voorgedragen tijdens het festival. Van de inzendingen is er een verzamelbundel gemaakt met als titel ‘Zag mij en groette’ met daarin mijn gedicht ‘Scène op een super 8 – film’. ISBN/EAN: 978-90-829912-1-5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s