Nieuwe bundel El Mundo is uit!

50 muzikanten/groepen, 50 nummers, 50 gedichten, 50 illustraties en 50 QR codes die naar bijbehorend filmpje leiden. Een mooie bundel in het teken van wereldmuziek en het radiopresentor Ab de Haas. Een mooie bundel van Anderszins Uitgerij, onder redactie van Alfred Valstar en met een voorwoord van Vincent Bijlo. Poëzie van Fiet van Beek, Maaike Rijntjes, Wibo Kosters, Michel Martinus en Wietse Hummel. Illustraties van Elisa – Jai Huesken en Henrieke Krijgsheld. Aanschafprijs  18,00 verkrijgbaar in de boekhandel of bij de uitgever.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s