Dichtbundel ‘Ingebeelde vergezichten’

In deze dichtbundel zijn gedichten opgenomen die eerder verschenen, tezamen met gedichten van anderen, in verschillende thematische verzamelbundels. De dichtbundel is aangevuld met nieuw werk. Op vrijdag 2 september 2016 is de dichtbundel officieel gepresenteerd tijdens een drukbezochte bijeenkomst in het Stadsmuseum Harderwijk. Het eerste exemplaar is uitgereikt aan mijn inspirator en de eerste stadsdichter van Harderwijk Michel Martinus (Joz Brummans)

Over de dichtbundel:
“De gedichten van Wietse Hummel worden gekenmerkt door een lyrische stijl met gebruik van metaforen in verschillende maar terugkerende vormen. In 2001 kreeg zijn gedicht ‘Langs de lijn’, naast inzendingen van andere dichters, een eervolle vermelding in de thematische verzamelbundel ‘De dagen hangen in mijn ogen’, uitgegeven door Concept. Verder is zijn werk ook gepubliceerd in verzamelbundels van uitgeverij De Vleermuis.”

 

img_0442(Uitgave van Drukkerij Wedding Harderwijk, ISBN 978.94.91197.57.4, zacht kaft, formaat 14,8 cm bij 21 cm, prijs 9,75 euro, 62 pagina’s)

Plaats een reactie