Steun gevraagd (voor de kunst)

Er komt een heel mooi boek over wereldmuziek met poëzie en beeldend werk. Vijf dichters, een radiomaker, twee jonge kunstenaars en een poëzie/muziekkenner gaan dat boek maken met daarin het beste aan gedichten en muzikanten van 12,5 jaar El Mundo, het radioprogramma van Ab de Haas. Ook gedichten van mijn hand.

Steun je ons? We doen graag iets origineels terug, kijk maar eens op de crowdfunrdingspagina van Voor de Kunst. We hebben nog maar een paar weken om het geld bij elkaar te krijgen, dus als je ons wilt steunen doe het dan meteen even!

IMG_0629

Zo moet het boek eruit gaan zien, help je mee dat voor elkaar te krijgen?

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s