In voorbereiding: het boek El Mundo

Op vrijdag 27 september 2019 werd in het cultuurcafé van het Stadsmuseum het boek El Mundo gepresenteerd.  Een boek over wereldmuziek met poëzie en beeldend werk.

Het gelijknamige radioprogramma van Ab de Haas, dat elke week muziek uit alle hoeken van de wereld laat horen, bestaat 12,5 jaar. En dat werd gevierd met een boek over 50 muzikanten uit het genre wereldmuziek, die in het programma de aandacht hebben gekregen, en gedichten die speciaal voor die muziek zijn gemaakt

Naast gedichten van mijn hand komen er ook bijdragen van Wibo Kosters (stadsdichter Deventer), Fiet van Beek (voormalig dorpsdichter Ermelo), Michel Martinus (voormalig stadsdichter Harderwijk), Maaike Rijntjes (1e Jonge Dichter des Vaderlands), Henrieke Krijgsheld en Elis-Jai Huesken (kunstenaars).

IMG_0629

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s